Tuesday, October 26, 2010

demam napa lah ko dtng skrng !! arrh!!


besok paper english,
tapi skrng? ..aku demam lah pula..aiyaa!! ..
ndk on time btul ee ,
klo ak pksa diri p sklah pun cmfom ndk dpt jwb ..tidur jak ..=_=""
macam mana lah ni ..haha
ishh!! ..kusung lah ni paper english aku ..:'(
english lah yg penting di jawab ..arhh !!
lagi pun kwn aku ckp ,ndk blh ambil balik ..
klo paksa diri mmng dapat ..klo mnjawab tu yg ndk dpt ..wahh!!!
lagi pun ndk dpt focus time mnjwab tu ..
klo lah ada ubat yg blh trus smbuh aku snggup bli oww ...tapi itu mustahil..=_=""

bh chow lah ,, mau mkn panadol lagi ni ..ee ..ndk dpt study ni mlm ..cmfom tidur awl lpas mkn panadol..

Monday, October 25, 2010

oi ! ..sini bah

sepa yang minat dengan DSLR bagus kamu add ni org smart2 gambar dia ,pandai dia snap ..cari posisi .. tempat ..cantik lah ..:D
http://www.facebook.com/album.php?profile=1&id=1094103540
axe paradoxx

Sunday, October 24, 2010

video

kesiannya ..=_= "" apa punya lelaki ni ..pondan ..mau jgk pukul2 pmpuan smpai gitu..klo ya pun curang tampar sekali cukup lah..badan pmpuan ngn lelaki mna sama.. pmpuan bukan kuat mcm lelaki ..ini lelaki pundan ni ....~ kesian pmpuan tu sakit belakang ngn perut dia mnngis2 lgi pmpuan tu..org sekelling pun 1 ..banggak ..ndk tolong ..arhh geram betul :D haha...

rahsia tarikh lahir lelaki berdasarka bintang

hahahaha ni aku suka baca..

scorpio(24oktober-23november)
orangnya:action serius,mudah cemburu,mood swing..
tips untuk memikat:sentiasa menghargainya..nak sms di telefon pun takpe!janji dengan dia,kerana scorpio ni macam libra juga,posessive.tak suka berkongsi perempuannya dengan orang lain.
warning: buat pilihan yang betul bila mahu memikat scorpio,kerana bilah dah terjurat susah nak escape dari scorpio(jangan kata guek tak kasih warnig)

ada lah betul sikit-sikit..:D

rahsia tarikh lahir

november;;

1.perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-rubah..
2.kurag bercakap tetapi mesra..
3.pandai mencugkil mencari rahsia..
4.amanah,jujur,setia,dan pandai berasiah
5.personaliti dinamik
6.tidak hargai pujian
7.berani,pemurah,setia,dan banyak kesabaran
8.mudah ambil berat tentang orang lain
9.tak suka marah kecuali tergugat
10.pandai muhasabah diri
11.romantik
12.tidak pasti dengan imbangan kasih sayang
13.suka duduk di rumah
14.tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.

ni lah rahsia tarikh lahir aku :D
haha ..ada betul, ada kurang betul ..tapi betul lagi byak di atas tu ..haha
bapa aku ada rahsiah tarikh lahir ni..jadi aku ambil..tulis di blog..:P

yeaa...ni tuk julai.pilih random jak nie ..haha

1.seronok di dampingi
2.agak pendiam krcuali diransang
3.ada harga dan maruah diri
4.mudah di pujuk dan bersikap lurus
5.sangat menjaga hati orag lain
6.sangat peramah
7.emosi sangat mendalam tetapi mudah terluka hati dan lambat pulih
8.berjiwa sentimetal
9.kurang berdendam
10.mudah dimaafkan tetapi sukar dilupakan
11.sangat peka,caring dan mengasihi serta penyayang
12.tidak suka benda remeh temeh
13.layanan serupa kepada semua orang
14.suka menilai orang degan pemerhatian
15.mudah dan rajin belajar
16.suka megenang peristiwa atau kawan lamah
17.suka mendiamkan diri dan duduk di rumah
18.suka tunggu kawan tapi tak cari kawan
19.lemah dari kesihatan bahagian perut
20.minta disayangi.

than..
disembar
1.seronok didampingi
2.pandai buat lawak dan berfikiran logik
3.tidak pandai berpura-pura
4.cepat marah
5.tidak ego walaupun harga diri yang sangat tinggi

orite then..sudah lah ni bnyk..lain hari lgi smbung

Saturday, October 23, 2010

video

hah !! ..susah eh lagu ni .., nampak macam senang ..tapi boleh2 lah aku main .. enjoyed :D

-boys over flower (themes ji ho ) laromanesca

Wednesday, October 20, 2010

berat badan

..dluh aku rasa 59

sekarang naik 64

..tingok badan aku pun mmng besar sdh ni ..

ee..takut aku gemuk

..start dari sekarang

jogging lah :D

..di bukit sepanggar

mahu gemuk senang

..mahu kurus paya tul

aku mahu buat badan balik ..masuk jak puasa aku berhenti trus buat badan

..sekarang mahu buat balik ..kash kurus luk badan..haha

Tuesday, October 19, 2010

lagu~ ~

layan ~

(japanese)

~sorafune -tokio

(korean)

~jessica(snsd)- sweet delight

~SG wanna be- 겨울 나무( winter tree)

~cn blue - love light

yaw~

pikir-pikir balik ..mcm rugi klo ndk kpel time sekolah ni..

orang nerd pun pandai kpel yg aku ni lagi ..hahaha..ndk sdh pndai kpel alahaii~ =_=""

yang aku tau, aku bukan gay lah ..:D

ada kah ini memalukan ??..hahaha

someone tell me pls..:D i neet some advices

hye, you..yeaa you lah..cant give me advice.. :D

biar pun kpel ni kadang3 mmbuatkan sakit hati ..dan membuat ssorng itu

kecewa,merana,menangis,dan sebagainya lah .. pendapat aku lah kan ..mcm pengalaman

zaman sekolah ni ..klo 4-5 thn dari skrng kita flashback zaman sekolah ..mngkin lucuh

cerita kpel2 ni ..:D ..

oww yaa..

mcm bawa org kpel ?? (terserlah bah kebodohan)

-ui,kpel kita ?

-psst, blh isi borang ?

-will you be my relationship ?

-sudi mnjadi ..bla bla bla

ahh ..ndk lah aku tau ..

mmng aku ni ndk layak kpel kali..hahaha ..

ceh!! memalukan betul ..

pa lgi mau tulis ah ?

i love you/saya mencintaimu. ? ee ..gali-gali aku dngr ni ayat ..

mahal kita/sarang hae(korean)/te amo(latin)/wo ai ni(chinese)/suki desu(japanese).

ayat macam ni i like ..:D

by the way, aku kalah dngn adik aku..adik aku baru form1 pndai b'pgang tngn sdh ngn pmpuan ..aku nmpak depan mata ..punya lah..aku ma pkcik aku nmpak ..apa lagi kena ksh ketawa lah aku ..pui! punya adik minta puji ..hahaha..kedot btul ..sh**t..
muka sudah lah poyo ..sengal ..(Lek,jan manas2) ..hahaha


k! ..ni blog aku mau kasih Mix ..sini lah cerita sal gmbar ..sini lah jgk cerita sal sinta hahaha ..:D

aku mau tpis dlm english ..tapi ..english aku pun teda2 ..ndk pa lah ..terserlah juga aku ni orang melayu :P ceh~

wou~ ..panjang ni kali post aku(panjang kah jgk mcm ni ?) ..hahaha ...firstime lah pnjng mcm ni ..:D

pelan2 kamu jak kamu ah ..:D

arr~

..mahu muntah lau cakap bnyak..

..kadang-kadang..

..penyakit ?..

..OMG..

..hahaha..

sepa2 yg bercerita ngn aku lau tiba2 aku ter-diam ..paham2 lah ..haha

tapi klo sms no hal.. :)

fakesmile pls :D ( :( )

Saturday, October 16, 2010

ashsyahira nasha

to ashsyahira :D

satu hari ni kita bsms jak kan syra..

hahaha ..

jakun btul kami gna digi ..sbnarnya bkan kami ..syra jak lah ..haha XD jkjkjk

new no. digi ..msti lah jakun kan syra ..

.. :D

aku suka time ptng tadi ..mau 20-30 minit bru mmbalas ..haha ..

Friday, October 15, 2010


Boy + girl = <3
than than than ..thuut~tuuht~tuut~


LOL ..=_="

become friend or enemies ...

~AGAIN~ ..

Boy + girl = <3
than than than ..thuut~tuuht~tuut~


LOL ..=_="

become friend or enemies ...

again again and again

believe it or not ..

believe it.. :D

hahaha..


Thursday, October 14, 2010

an nyeong ha se yo


Fb aku ndk bebas lahh..

aunty ku add kuu~ ..

klo kpel ndk blh lah tkar in relationship ..haha

diam2 jak lah ..:D

ayat pun msti jaga ..klo ndk mati lah kena repot ..

gambar2 lagi ..dush~ ..=_=




show me pls ~ ..hahaha

Show me what you love

Show me what you got

Tell me what you need

Tuesday, October 12, 2010

dah~ tingok ..

ehmm,best..
aku tingok dua kali..haha..buang duit btul..
first aku tngok ngn shahrul shah..second ngn drang anip rafi hafizah..

ost lagu ni ndk aku tau ..bes lgu ni wyg...:D

jangan pang belakang dulu abang gustan ikut pintu..bla bla bla

no.1 no.2 hye seha jangan tunggu abang pergi bertapa duluh~~ ..

aku pun ndk pasti lyric lgu ni wyg ..tapi ni lah yg ak dngr time tngok wyg tuh..

Monday, October 11, 2010

gigs~

tiket masuk,rm20 ..kena blnja klo ndk ..ndk lah mau prgi..
msti kena cop bru blh masuk ..

dlm razz ma tazz ..ndk lah bsar razz ma tazz ni ..besa2 jak pun ..hahaha..first time masuk..
orng2 yg bwat consrt thu ..mmng gila2 suara drng ..mcm setan ..ndk ak paham pa drng ckp ..yg dngar "rawwr" rrwahh"ahhrr"fuck you"...main pakiu2 lagi drng ..hahaha ...yg aku suka pemain dram lah..ada band tuh ntah pa nma band tuh ..dram mcam peluruh..laju gila ..banging tul drng ..

ada satu band ni ..gtau .."kebnyakan org yg kena canser payu dara ialah pakai bra murah,jadi blih lah bra yg mahal2" haha ..ketawa jak lah..bnyk2 band bwat knsert tuh ..satu tajuk jak ak ingt smpai skrang."berfoya-foya di tempat maksiat" ...
aku lngsung ndk banging..kin takut orang2 snh ..besar2 smua ..
lagi pun rmbut kuu butak .haha

teda aku bawa camera ,bapa aku mau gnah p orng kawin d dewan unggun..

orite .. chow luk.


Sunday, October 10, 2010

jeles org yg tangkap gambr ni .haha ..gelap
anip sibuk,org mau gmbr ngn fizah ..ikut jgk dia ...ketara jeles ..haha
muka ak blom ready, rapi ni kan teda kita 1 2 3 oww ..hahaha..

gambar2 ni bukan aku suka fiza OK,
aku mau ksh jeles anip OK,
klo ak suka org tu teda lah mcm ni OK,
malu malu arnab lagi OK,
hahaa OK.

Saturday, October 9, 2010

jijik~

tadi p 1b jln2 smh kawan..

boleh2 ada taik d lantai ..yukk~
nasip ak ndk t'pjak..
mcm taik orng2 besar ni ..haha ..gila ..mcm mana lah taik blh tkluar ..teda pkai sluar katak kali orng tuh ..hahaha

sibuk hp org :D

sms budak2 skrang power btul oww ..mcm c taik taik jak ..haha


ndk paya lah crita yg power tuh ..cut jak..

aku bca sms hp adik ak..punya lah...orang sudah ada bf ..berani lagi bawa dating di taman..kalau kena pukul ..snyum mkn popcorn jak lah ..hahaha


Friday, October 8, 2010

pettcyuu~



good good, camera hp kuu msh ok ..ingt kan angkang sdh ..huu ..
lain kali ndk paya lah bwa dslr ni ..ikt time jak..

ketara tul hp ndk kena kisah sudah ..hahaha
hp aku ndk lah baru atau mahal ..
nokia 5610 xpress Music 2008,time ni hrga hp aku 800+ ...
skrng 600 jak ..3thn sudah ak ndk tkr hp ..lgi pun aku ndk mnt hp sdh..janji blh call,sms,dngar lagu..

Wednesday, October 6, 2010

alpha and omega

complete ..-sudah tingok

jalan dengan dorang nadya,hafizah..

Monday, October 4, 2010

want to learn this move,but i'm not strong like this orang guni-guni ..hahaha
sweet~.haha
bloob2
hyee~
rghh
what you want ?